Mit keres az ENVIENTA a Bitcoin világában?

Ismerd meg az alapfogalmakat, amelyek meghatározzák az ENVIENTA pénzügy működését.

Mit keres az ENVIENTA a Bitcoin világában?

Ismerd meg az alapfogalmakat, amelyek meghatározzák az ENVIENTA pénzügy működését.

Ahogy Gabor szokta mondani: “Az ENVIENTA senkié és mindenkié egyszerre.” Épp ezért részesedést adni egy olyan projektből, amelynek nincs tulajdonosa a klasszikus pénzgyűjtési — finanszírozási módszerekkel (seed, kockázati tőke bevonása, stb.) lehetetlen. Na de itt jött a képbe a blokklánc, avagy az a technológia, amely az internet feltalálása óta az egyik legnagyobb jelentőségű találmány az emberiség életében. Ha azt gondolod, hogy túlzok, akkor még inkább kérlek, hogy ne csak félig fusd át ezt a cikket, hanem szánj kérlek erre az írásra (videókra) igazi figyelmet. Ígérem meg fogja érni.

kép forrás: pixabay.com

Na de hogy kerültünk ide?

Amennyiben figyelemmel kísérted az eddigi írásainkat feltűnhetett, hogy a céljaink megvalósításához kezdőtőkére van szükségünk. Idáig minden világos, hiszen pénz nélkül lehetetlen kezdeni valamit.

A finanszírozásnak két módja van:

A. “Eladod a lelked”, azaz részesedést adsz a jövendőbeli projektből. Ezzel megkockáztatod azt, hogy olyan befektetőt vonj a projektbe, akinek a saját anyagi érdekei kompromittálhatják a “mozgalom” alapelveit.

vagy

B. Választasz egy demokratikus utat, amely továbbmutat annál, hogy osztalékokról, tulajdonjogról kelljen beszélni, így nemcsak tőkét nyer a projekt, de a közösség is erősödik és tovább bővül az alapelvek sérülése nélkül.

Az utóbbi megoldás előnyeit könnyű látni, a nehézség azonban főleg abban rejlik, hogy mi robogunk előre az innováció gyorsvonatával (de írhatnám akár a hyperloopot is), miközben néhányan nem bírnak lépést tartani a tempóval.
Amikor azt mondom, hogy crypto-pénzben folyik majd a gyűjtés, sokan nem tudják miről beszélek. Mi a csuda az a crypto-pénz?

Elkezdhetnék szépen írni egy tanfolyamot a kezedetektől, de talán gyorsabb és hatékonyabb ha a következő videókkal kezded el a megértést. ICOmustra párosa (Gabriel és Viktor) röviden, összeszedetten és nagyon gyorsan olyan szintre emel, hogy megérted az összefüggéseket és hogy mi, az ENVIENTA miért is választottuk ezt az utat.

Kezdésnek egy kis magyarázat a fiat, avagy a klasszikus valutáról (USD, EUR, HUF, stb.)

A blokklánc megértése azért fontos, mert a közeljövőben jó eséllyel átalakítja majd a gazdaságot és része lehet a mindennapjainknak. Rövid összefoglaló a blokklánc, vagy angolul a blockchain lényegéről:

… és elérkeztünk a Bitcoinhoz (rövidítése: BTC), amellyel már tele vannak a hírek. Rövid magyarázat:

Az ENVIENTA ICO esetében ETH alapú finanszírozásról, avagy Ethereumról, vagy ether-ről beszélünk. Na de mi is ez az Ethereum?

Ez tehát az alapvető technológia amire a gyűjtés épül majd. 
Mára ennyi elég is. Legközelebb pedig elmagyarázzuk, hogy hogyan lehetnek majd saját ENVIENTA azaz ENV tokenjeid.


Bizonyára lesznek, akiknek ez is egyszerre sok információ volt, de biztos lesz akinek ez sem elég… Ha hozzászólnál, vagy kérdésed van akkor ahogy mindig: mi szívesen válaszolunk.

Az ENVIENTA rövidesen indít egy ICO kampányt, amely az alábbi oldalon érhető el: https://www.kickico.com/campaigns/6003/envienta-home-of-the-future-with-efficiency

Amennyiben úgy érzed, hogy részese szeretnél lenni ennek a folyamatnak, jelezd szándékod a white list-re való feliratkozással. Cserébe mi a kampányunk elején bónuszokat is adunk és informálunk minden émlítésre méltó lépésről. A white list kérdőív itt található: http://envienta.com/whitelist.php