Helyzetjelentés: World Summit, Fokváros vízhiány

Több megkeresést is kaptunk, hogy mikor is indítjuk már az ICO token értékesítési kampányunkat. Való igaz, hogy terveink szerint a múlt év…

Helyzetjelentés: World Summit, Fokváros vízhiány

Több megkeresést is kaptunk, hogy mikor is indítjuk már az ICO token értékesítési kampányunkat. Való igaz, hogy terveink szerint a múlt év végén lett volna az indulás, de idő közben sikerült konzultálnunk pár neves ICO szakértővel (róluk majd egy későbbi bejegyzésben írunk), akik meggyőztek arról, hogy sokkal nagyobb léptékben kell gondolkodnunk.

Amennyiben az ICO segítéségével sikerül elérni egy kritikus tömeget, úgy a hálózat hatásnak (network effect) köszönhetően egy olyan, organikus növekedésre képes ökoszisztémát hozunk létre, amelyen belül az ENV token mondhatni valódi pénzként képes majd működni. Ez hosszú távon gyorsabb adaptációt jelent majd. Ehhez viszont a token ökoszisztéma alapjaitól történő átalakítására, illetve egy nagyságrenddel nagyobb mennyiségű tőke bevonására van szükséges. Épp ezért a jelenlegi ICO kampányunkat átdolgozva hamarosan egy pre-ICO kampányt fogunk indítani. A pre-ICOban való részvételhez whitelist regisztráció szükséges!

World Summit

Persze miközben gőzerővel dolgozunk az ICO-n és az új token ökoszisztémán, a fejlesztések és közösség építés sem állhat meg. Az ENVIENTA csatlakozott a World Summit mozgalomhoz, ahol a rendezvényszervezés mellett technológiával és blokklánc alapú rendszerekkel szeretnénk elősegíteni a pénzmentes közösségek működését. Ennek apropóján csapatunk két tagja, Gábor és Gabriel az év elején Mexikóban járt a mozgalom nyitó konferenciáján, ahol bemutatták az ENVIENTA által képviselt filozófiát, és azt, hogy miként segíthetné szervezetünk a World Summit mozgalmat.

“Critical Mass and the Blessed Unrest That Never Found Its Power…Until Now” https://medium.com/world-summit/critical-mass-and-the-blessed-unrest-that-never-found-its-power-until-now-f6d500fc75e7

Fokváros vízhiány (Cape Town water crisis)

A másik nagy horderejű esemény, hogy partnerünkön az OSCE Days-en keresztül felkérték közösségünket, hogy nyújtson segítséget a fokvárosi vízhiány megoldásában. A megegyezés értelmében a vízhiány megoldását célzó nyílt forrású fejlesztéseket a készülő ENVIENTA platform fogja gyűjteni. Ez lesz egyben az ENVIENTA ökoszisztéma gerincét képező platform első béta tesztje is.

Habár az ICO kapcsán jelenleg kicsit csendesebbek vagyunk, a háttérben gőzerővel folyik a munka. A pre-ICO részleteivel hamarosan jelentkezünk.


Ha bónuszokat is szeretnél kapni az ENVIENTA rövidesen induló ICO token értékesítéséből, a white listre is fel kell iratkoznod. Amit garantálni tudunk, hogy a white list feliratkozói kapnak elsőként értesítést arról ha elindult a kampány. A white list itt érhető el: http://envienta.com/whitelist.php